A L ALTRE COSTAT DEL BARRET (SOPA DE LLIBRES)

Descargar A L ALTRE COSTAT DEL BARRET (SOPA DE LLIBRES) en pdf

Comienza la descarga de A L ALTRE COSTAT DEL BARRET (SOPA DE LLIBRES) en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. A L ALTRE COSTAT DEL BARRET (SOPA DE LLIBRES) está en español y completo.

Sinopsis de A L ALTRE COSTAT DEL BARRET (SOPA DE LLIBRES)

«Tres Sopes» és una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir i descobrir l’amor per les paraules. «Tres Sopes» és el projecte de lectura més complet per a Primària.
Presenta una acurada selecció de llibres per a cada curs, acompanyats d’un conjunt de recursos ampli:- Per a l’alumnat, un quadern específic per a cada llibre amb el qual podran comprendre millor el llibre i gaudir-lo més.
– Per al professorat, una proposta didàctica amb la informació tècnica del llibre, suggeriments, orientacions, solució de les activitats… i un CD-ROM amb fragments de les lectures, adreces d’Internet i més recursos.Aquest blíster per a1r de Primària conté el llibreA l’altre costat del barret i un quadern amb activitats per a l’alumnat.»Tres Sopes» és una invitació per a gaudir la lectura, conéixer el plaer de llegir i descobrir l’amor per les paraules. «Tres Sopes» és el projecte de lectura més complet per a Primària.
Presenta una acurada selecció de llibres per a cada curs, acompanyats d’un conjunt de recursos ampli:- Per a l’alumnat, un quadern específic per a cada llibre amb el qual podran comprendre millor el llibre i gaudir-lo més.
– Per al professorat, una proposta didàctica amb la informació tècnica del llibre, suggeriments, orientacions, solució de les activitats… i un CD-ROM …
Ver más

CARLES CANO

Carles Cano (València, 1957) ha treballat en un grapat de coses: fuster, cambrer, professor de ball, locutor, guionista, contacontes i escriptor, entre altres. Ha participat en festivals internacionals de contacontes i ja no recorda quants llibres ha publicat.Roser Calafell fa molts anys que il·lustra. Per a la Galera ha il·lustrat força contes, en especial la col·lecció»El meu mes», un dels long-sellers de la Galera, amb més de 180.000 exemplars venuts i la col·lecció supervendes»Tradicions».
Ver ficha del autor

a l altre costat del barret (sopa de llibres)-carles cano-9788466725989

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1214
  • Tamaño del archivo: 741KB
  • Descargas totales: 758
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro


«A L ALTRE COSTAT DEL BARRET (SOPA DE LLIBRES) pdf»