BONA NIT, PETITS DRACS

Descargar BONA NIT, PETITS DRACS en pdf

Comienza la descarga de BONA NIT, PETITS DRACS en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. BONA NIT, PETITS DRACS está en español y completo.

Sinopsis de BONA NIT, PETITS DRACS

«Què fan els dracs petits abans d’anar a dormir? Es raspallen els ullals, prenen un bon bany i, per descomptat, escupen foc.
Un magnífic conte per a l’hora d’anar a dormir que mostra les activitats rutinàries que segueixen tres petits dragonets abans d’anar al llit. En cada pàgina, o cada dues pàgines, hi ha només una o dues frases, i això fa que el conte sigui curtet i entretingut, adequat per a nens molt petits. Si els pares anem fent «efectes especials sonors» per cada acció, el nostre fill, a més de divertir-se, recordarà millor el conte (que els dracs escupen foc així o s’estiren d’aquella altra manera). Com a referència, cal dir que nosaltres vem començar a llegir aquest conte al nostre fill de dos anys abans d’anar a dormir, i ho hem seguit fent fins ara, que ja té prop de tres anys; ell té cert retard en la parla, però recorda algunes paraules, imita els sons apresos i sempre diu «FI».

AUTORES

LEIGH ANN TYSON
és l’autora de diversos llibres infantils. Viu a Pennsilvània amb la seva família.

JIM BERNARDIN
és un guardonat artista gràfic que combina els mitjans de comunicació tradicionals amb d’altres de més moderns per crear unes il·lustracions fascinants i accessibles. Fins al dia d’avui, en Jim ha il·lustrat més de vint contes infantils, entre els quals el best-seller Legend of the Candy Cane. A més de la il·lustració infantil, realitza cobertes de llibres, disseny gràfic i altres tipus de material visual dirigit a joves i adults; ha fet tota una sèrie juvenil titulada The Calendar Mysteries.»
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1590
  • Tamaño del archivo: 925KB
  • Descargas totales: 708
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 0 a 2 años

Prelectura y preescritura

Ver otros libros de Infantil

Datos necesarios del libro


«BONA NIT, PETITS DRACS pdf»