CREA LA TEVA AVENTURA MAGICA

Descargar CREA LA TEVA AVENTURA MAGICA en pdf

Comienza la descarga de CREA LA TEVA AVENTURA MAGICA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. CREA LA TEVA AVENTURA MAGICA está en español y completo.

Sinopsis de CREA LA TEVA AVENTURA MAGICA

Dues noves propostes de la col·lecció d’èxit «Crea la teva…». Llibres molt divertits, en els quals cada lector ha de fer gargots, estripar pàgines, plegar-les i, el més important, triar el seu propi camí per crear la història! Tots dos llibres són molt entretinguts, no se sap ben bé com s’anirà desenvolupant la història i què s’haurà de fer a continuació.
Ver más

ANDREW JUDGE
Andrew Judge ha escrit i il·lustrat una gran quantitat d’històries curtes i còmics amb el seu germà Chris, també ha col·laborat en revistes culturals i d’art. L’Andrew viu i treballa com arquitecte a Irlanda. Chris Judge és un il·lustrador, artista i dibuixant de llibres infantils que viu a Dublín. La seva feina és una barreja d’il·lustració, pintura i disseny. Sobretot ha treballat per a diaris, revistes i ha fet algunes exposicions.
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1393
  • Tamaño del archivo: 585KB
  • Descargas totales: 875
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro


«CREA LA TEVA AVENTURA MAGICA pdf»