DEFENSA DE SOCRATES. CRITO.

Descargar DEFENSA DE SOCRATES. CRITO. en pdf

Comienza la descarga de DEFENSA DE SOCRATES. CRITO. en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. DEFENSA DE SOCRATES. CRITO. está en español y completo.

Sinopsis de DEFENSA DE SOCRATES. CRITO.

En la Defensa de Sòcrates, Plató recrea el discurs que el seu mestre va pronunciar davant els jutges; en el Critó les reflexions que el van portar a acatar la sentència. El volum presenta el text original grec, la traducció al català de Joan Crexells, convenientment anotada, i un pròleg a càrrec de Gregorio Luri, professor de filosofia i especialista en la figura de Sòcrates.
Ver más

PLATO
Plató (Atenes, 428/427 aC-Atenes, 348/347 aC) és un dels filòsofs més importants de tots els temps i el seu pensament ha estat fonamental en el desenvolupament de la cultura occidental. La seva obra ha estat transmesa tradicionalment agrupada (sense cap ordenació cronològica) en nou tetralogies que, a banda d’incloure l’Apologia o Defensa de Sòcrates, les Cartes i 34 diàlegs, eren seguides de les Definicions i de sis diàlegs breus (obres, aquestes darreres, considerades espúries ja des de l’antiguitat).
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1728
  • Tamaño del archivo: 769KB
  • Descargas totales: 869
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Ciencias Humanas

Filosofía

Filosofía antigua

Ver otros libros de Filosofía

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
120
Editorial:
ALPHA
Idioma:
CASTELLANO
Encuadernación:
Tapa blanda bolsillo
ISBN:
9788498593532


«DEFENSA DE SOCRATES. CRITO. pdf»