DIETOX: FES UN RESET AL TEU COS

Descargar DIETOX: FES UN RESET AL TEU COS en pdf

Comienza la descarga de DIETOX: FES UN RESET AL TEU COS en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. DIETOX: FES UN RESET AL TEU COS está en español y completo.

Sinopsis de DIETOX: FES UN RESET AL TEU COS

Si desitges ser la teva millor versió tenim un pla per a tu, divertit i fàcil de realitzar. Una fórmula que sense adonar-te’n serà el teu nou estil de vida.
Aquest no és un llibre més sobre alimentació saludable, no repetirem tot allò que ja saps, ni et tractarem com si fos fàcil resistir-se a les temptacions. Pecar de tant en tant és normal (som humans!), però quan ens donem una alegria, després cal ser responsables, ja que no som perfectes. Dietox t’ofereix un pla per poder compensar els excessos del cap de setmana o per marcar l’inici d’un estil de vida saludable, ja que el dia zero d’una dieta és molt important. Podràs estar a punt abans d’un esdeveniment o de les vacances i fins i tot perdre pes, perque qui no vol treure’s de sobre algun quilet de tant en tant? Saps que menjar sa cada dia sense excepcions a vegades és difícil, però Dietox és un pla fàcil, divertit, còmode i saludable, que ha ajudat ja a milers de persones per tot el món a fer un reset al seu cos. Apunta’t a un nou estil de vida que va més enllà de l’aspecte físic.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1230
  • Tamaño del archivo: 924KB
  • Descargas totales: 658
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Salud y Dietas

Dietética y nutrición

Ver otros libros de Dietas

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
160
Editorial:
AMAT EDITORIAL
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788497358453
Publicado en:
2016
Editado en:
BARCELONA
Traductor:
ASSUMPTA AMAT SALAS


«DIETOX: FES UN RESET AL TEU COS pdf»