ELS MESTRES DE LA REPÚBLICA MINI

Descargar ELS MESTRES DE LA REPÚBLICA MINI en pdf

Comienza la descarga de ELS MESTRES DE LA REPÚBLICA MINI en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. ELS MESTRES DE LA REPÚBLICA MINI está en español y completo.

Sinopsis de ELS MESTRES DE LA REPÚBLICA MINI

«Quan l’analfabetisme era un mal crònic que semblava que no tenia remei. Quan no hi havia escoles per a tothom i milers de nens corrien pels carrers, malnodrits, amb la salut precària. Quan no hi havia espais per jugar i hi havia una manca d’higiene i de cultura, va néixer una generació de mestres que, amb el referent d’Europa, va crear una escola nova i moderna adaptada als nous temps.
La gran innovació d’aquesta nova pedagogia era el respecte a l’infant, els seus temps, els seus ritmes, la seva capacitat d’entendre l’entorn, apropiar-se’l i construir-se’n una imatge. Els nens deixaven d’estar lligats a la taula recitant com lloros per parlar i escriure sobre allò que els envoltava. Era una escola laica i mixta que volia respectar l’opció religiosa de cadascú.»
Ver más

RAIMON PORTELL

Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1266
  • Tamaño del archivo: 781KB
  • Descargas totales: 887
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Historia

Historia de España

Estudios generales

Ver otros libros de Historia

Datos necesarios del libro


«ELS MESTRES DE LA REPÚBLICA MINI pdf»