FEDO

Descargar FEDO en pdf

Comienza la descarga de FEDO en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. FEDO está en español y completo.

Sinopsis de FEDO

Mantenir amb força que les coses són tal com jo les he narrades no seria propi d’un home de seny; però que, tanmateix, les coses són així o d’una manera semblant pel què fa a les nostres ànimes i al seu sojorn, atès que l’ànima se’ns presenta com a immortal, això sí que penso que ha de ser com dic i que val la pena córrer el risc de creure-ho. Perquè és un bell risc i val la pena deixar-se encisar per una creença com aquesta. És per això precisament que m’he allargat una bona estona en aquest ritme.
Ver más

Plato
Plató (Atenes, 428/427 aC-Atenes, 348/347 aC) és un dels filòsofs més importants de tots els temps i el seu pensament ha estat fonamental en el desenvolupament de la cultura occidental. La seva obra ha estat transmesa tradicionalment agrupada (sense cap ordenació cronològica) en nou tetralogies que, a banda d’incloure l’Apologia o Defensa de Sòcrates, les Cartes i 34 diàlegs, eren seguides de les Definicions i de sis diàlegs breus (obres, aquestes darreres, considerades espúries ja des de l’antiguitat).
Ver ficha del autor

fedo-9788492549900

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1739
  • Tamaño del archivo: 768KB
  • Descargas totales: 954
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Ciencias Humanas

Filosofía

Filosofía antigua

Ver otros libros de Filosofía

Datos necesarios del libro


«FEDO pdf»