GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L EBRE

Descargar GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L EBRE en pdf

Comienza la descarga de GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L EBRE en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L EBRE está en español y completo.

Sinopsis de GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L EBRE

El territori mític del Delta de l’Ebre vist per Joan Todó, en una guia personal, lliure i documentada.Per Joan Todó,“fer aquesta guia ha estat l’excusa per anar a restaurants, voltar per platges, caminar entre arrossars, fer fotografies”. Lluny de les guies de viatge impersonals, merament pràctiques, Todó ha escrit una guia sentimental, com ho era el viatge de Laurence Sterne per França i Itàlia Al segle XVIII. Es tracta, doncs, d’una guia lliure, subjectiva i atzarosa.
Todó ha escrit i ordenat una colla de peces literàries sobre els aspectes més interessants del Delta de l’Ebre. Hi parla dels arrossars, de les anguiles, les barraques, el caciquisme, la Casa de fusta, el Poblenou del Delta, les muscleres, els fars, les illes, les especialitats culinàries, la jota, les manifestacions contra el transvasament i també dels escriptors i artistes que han descrit millor aquest territori mític.
El llibre, entre el glossari, el diccionari i l’almanac, es pot llegir també com la història d’un escriptor que intenta escriure una guia. Tot hi cap, en aquest llibre, i tot ho abraça la mirada i l’estil de Joan Todó.

Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1698
  • Tamaño del archivo: 722KB
  • Descargas totales: 727
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Guías de viaje

Guías de España

Cataluña

Ver otros libros de Guias de viaje

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
240
Editorial:
PORTIC
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788498094268
Publicado en:
2018
Editado en:
BARCELONA


«GUIA SENTIMENTAL DEL DELTA DE L EBRE pdf»