HISTÒRIA, CULTURA I SOCIETAT A L'ÈPOCA MODERNA I CONTEMPORÀN

Descargar HISTÒRIA, CULTURA I SOCIETAT A L'ÈPOCA MODERNA I CONTEMPORÀN en pdf

Comienza la descarga de HISTÒRIA, CULTURA I SOCIETAT A L'ÈPOCA MODERNA I CONTEMPORÀN en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. HISTÒRIA, CULTURA I SOCIETAT A L'ÈPOCA MODERNA I CONTEMPORÀN está en español y completo.

Sinopsis de HISTORIA, CULTURA I SOCIETAT A L EPOCA MODERNA I CONTEMPORANIA: UNA SINTESI DELS TEMPS MODERNS (SEGLES XV-XXI)

L’epoca moderna i contemporània s’ha caracteritzat, a Occident, per una acceleració de la historia, amb processos i conflictes que han capgirat el món, com han estat la descoberta de noves terres i rutes intercontinentals, les revolucions que portaren el final dels vells ordres monàrquic i feudal, i la industrialització o el sorgiment dels moviments obrers. Aquest manual explica de manera expositiva i conceptual, amb elements complementaris de suport i anàlisi, el temari de l’assignatura Historia, Cultura i Societat en Època Moderna i Contemporània del grau d’Historia de l’Art i, alhora, representa una aproximació a la historia del món modern per a lectors no universitaris (modern era, en la tradició anglosaxona, des del segle XV fins als temps actuals), una síntesi que ajuda a comprendre com sis-cents anys d’historia han afaiçonat el món d’avui.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1763
  • Tamaño del archivo: 982KB
  • Descargas totales: 880
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Historia

Historia de España

Estudios generales

Ver otros libros de Historia

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
204
Editorial:
UNIV DE BARCELONA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788491681847
Publicado en:
2019
Editado en:
ES


«HISTÒRIA, CULTURA I SOCIETAT A L'ÈPOCA MODERNA I CONTEMPORÀN pdf»