L AVARICIA

Descargar L AVARICIA en pdf

Comienza la descarga de L AVARICIA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. L AVARICIA está en español y completo.

Sinopsis de L AVARICIA

L’avarícia pot ser convertida en el més noble dels sentiments revolucionaris o en el més lleig dels pecats. És un pecat relatiu, que fluctua entre el vici i la virtut (una manera força estranya de ser pecat). L’avarícia implica tant l’adquirir (rebre) com el no desprendre’s (no donar), i res no és excessiu, ni desordenat, ni desmesurat si no és en relació amb una gradació que marca el punt d’excés, un ordre o una mesura. D’aquí els seus límits difusos.
Oriol Ponsatí-Murlà ens apropa a l’avarícia des d’una òptica reveladora i suggestiva sense deixar de banda referents de la filosofia antiga i de les fonts cristianes. A través d’un recorregut històric sobre el concepte a partir d’autors paradigmàtics (Bracciolini, Evagri Pòntic, Gregori el Gran, Tomàs d’Aquino, Aristòtil, Prudenci, Joan Cassià, Isop o Demòcrit), formula la pregunta següent: ¿quina funció fa, o pot fer, l’avarícia, en el nostre Occident globalitzat, interconnectat i líquid?
La sèrie «Pecats capitals» pretén oferir una visió fresca i rigorosa de cada «pecat» a càrrec de noves veus de l’assaig català.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1548
  • Tamaño del archivo: 686KB
  • Descargas totales: 601
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Ciencias Humanas

Filosofía

Filosofía antigua

Ver otros libros de Filosofía

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
70
Editorial:
FRAGMENTA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417796174
Publicado en:
2019
Editado en:
ESPAÑA


«L AVARICIA pdf»