L ENVEJA

Descargar L ENVEJA en pdf

Comienza la descarga de L ENVEJA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. L ENVEJA está en español y completo.

Sinopsis de L ENVEJA

L’enveja és una mala mirada: una mirada rancorosa, plena de verí. És relacional i relativa, necessita els altres per existir. Si estem tacats per l’enveja, allò que tenim o allò que som es mesura a partir del valor de l’altre i, com més a prop som d’allò que envegem, més forta es torna la pulsió. Tot en aquest pecat comença als ulls.
Si l’enveja provoca una apatia que porta cap al no-res, la gelosia condueix cap a l’angoixa més obsessiva. Si l’enveja neix del desig de posseir allò que no posseïm, la gelosia neix de la por de perdre allò que ja es té.
Marina Porras s’aproxima a l’enveja a tra­vés de grans veus de la literatura (Dante, Cervantes, La Rochefoucauld, Austen, Balzac, Proust, Valéry, Faulkner, Pla, Rodoreda, Ferrater), sense oblidar la rondallística tradicional ni les aportacions de la filosofia (Kant, Kierkegaard, Nietzsche).
La sèrie «Pecats capitals» pretén oferir una visió fresca i rigorosa de cada «pecat» de la mà de joves assagistes catalans.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1526
  • Tamaño del archivo: 673KB
  • Descargas totales: 926
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Ciencias Humanas

Filosofía

Historia de la filosofía

Ver otros libros de Filosofía

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
80
Editorial:
FRAGMENTA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417796112
Publicado en:
2019
Editado en:
BARCELONA


«L ENVEJA pdf»