LA BOMBA ATOMICA DE FRANCO

Descargar LA BOMBA ATOMICA DE FRANCO en pdf

Comienza la descarga de LA BOMBA ATOMICA DE FRANCO en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA BOMBA ATOMICA DE FRANCO está en español y completo.

Sinopsis de LA BOMBA ATOMICA DE FRANCO

Quan es parla d’energia nuclear, se solen oblidar els seus inicis genocides i les seves aplicacions militars. Mitjançant els reactors civils, algunes dictadures han intentat obtener plutoni militar. El seu objectiu era formar part del selecte club atòmic mundial i consolidar-se en el poder.
Militars i científics franquistes, amb el suport de sectors industrials i financers, ho varen quasi aconseguir. Espanya estaba tecnològicament preparada i disposava de laboratoris i combustible per dur a terme la bomba atòmica. Vandellòs I, el reactor de grafit-gas, era la punta de llança d’aquesta estratègia. Però al Pentàgon no li va interesar que, juntament amb la force de frappe creada a França pel general Charles de Gaulle, sorgís una potencia nuclear a la porta del Mediterrani.Després que la CIA, el gener del 2008, desclassifiqués alguns documents secrets que demostraven que Franco i els seus homes de confiança de la Junta de Energía Nuclear volien tenir la bomba atòmica, aquest és el primer assaig que es publica sobre una qüestió que ha continuat sent tabú durant la transició democràtica. A La bomba atòmica de Franco, Santiago Vilanova ha aplegat totes les investigacions que durant anys ha dut a terme sobre el perill nuclear i el somni atòmic del dictador.Santiago Vilanova (Olot, 1947), llicenciat en ciències de …
Ver más

la bomba atomica de franco-santiago vilanova-9788496563759

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1504
  • Tamaño del archivo: 1040KB
  • Descargas totales: 949
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Historia

Historia de España

Historia contemporánea de España

Ver otros libros de Historia

Datos necesarios del libro


«LA BOMBA ATOMICA DE FRANCO pdf»