LA CATALANITAT DE COLOM

Descargar LA CATALANITAT DE COLOM en pdf

Comienza la descarga de LA CATALANITAT DE COLOM en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA CATALANITAT DE COLOM está en español y completo.

Sinopsis de LA CATALANITAT DE COLOM

Francesc Albardaner i Llorens (Barcelona, 1949) és un investigador de la teoria de la possible catalanitat de Cristòfor Colom des de l’any 1986. Va esdevenir soci del Centre d’Estudis Colombins d’Òmnium Cultural de Barcelona a partir de l’any 1991. Ha estat i és membre de la Junta Directiva i també va ocupar el càrrec de president del Centre d’Estudis Colombins. Durant 25 anys ha dut a terme una tasca ingent de recerca en els arxius històrics de Catalunya i també de Espanya, França, Itàlia i als arxius de l’Estat Vaticà. Ha donat nombroses conferències de temàtica colombina tan a moltes localitats catalanes com a Madrid i ha participat en importants simposis internacionals.
Va col·laborar activament en la redacció del guió i l’argument general del documental de Discovery Channel Columbus, secrets from the grave (2004), que va donar una projecció internacional a la teoria de la possible catalanitat de Colom.

Aquest llibre que teniu a les mans és una conferència transcrita, però en la que hi apareixen tot un seguit de documents, alguns inèdits, molt importants, localitzats als arxius i biblioteques de Madrid en una recent campanya de recerca i que semblen demostrar de manera definitiva que el llinatge del descobridor del Nou Món era Colom. I si era Colom, segurament era originari dels Països Catalans
Ver más

FRANCESC ALBARDANER I LLORENS

Ver ficha del autor

un acudit

la catalanitat de colom-francesc albardaner i llorens-9788494135200

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1384
  • Tamaño del archivo: 1024KB
  • Descargas totales: 729
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Historia

Historia de España

Historia medieval de España

Ver otros libros de Historia

Datos necesarios del libro


«LA CATALANITAT DE COLOM pdf»