LA GESTI� DEL PATRIMONI LITERARI

Descargar LA GESTI� DEL PATRIMONI LITERARI en pdf

Comienza la descarga de LA GESTI� DEL PATRIMONI LITERARI en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA GESTI� DEL PATRIMONI LITERARI está en español y completo.

Sinopsis de LA GESTIÓ DEL PATRIMONI LITERARI

El patrimoni literari pot esdevenir una «eina» on sentir-nos identificats com a societat, al mateix temps que pot convertir-se en un element diferenciador amb capacitat de posicionar-se i esdevenir agent socioeconòmic. Perquè això succeeixi cal que abandoni la seva posició perifèrica i se’n professionalitzi la gestió. Precisament l’objectiu d’aquesta publicació és evidenciar la importància de la gestió del patrimoni literari perquè es (re)conegui com a propi al si d’una societat i sobrevisqui al pas del temps reconeixent-li i reivindicant-ne la importància en termes identitaris, de cohesió social i econòmics, com a motor de desenvolupament.

Per aconseguir-ho es comença investigant sobre el concepte de patrimoni literari, entès com a (poli)sistema, per després conceptualitzar-ne la gestió. Seguidament, es fa una aproximació, amb voluntat comparativa, a l’estat de la qüestió de la gestió a Catalunya i a Anglaterra, per acabar creant un model de valoració de la gestió del patrimoni literari. Finalment, s’exposen les conclusions pertinents amb la voluntat de posicionar el patrimoni literari en la centralitat del sistema cultural català.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1516
  • Tamaño del archivo: 1002KB
  • Descargas totales: 824
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Filología

Historia y crítica de la Literatura

Estudios e historiografía

Ver otros libros de Literatura

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
230
Editorial:
URV. UNIVERSIDAD ROVIRA I VIRGILI
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788484246411
Publicado en:
2018
Editado en:
ESPAÑA
Traductor:
0


«LA GESTI� DEL PATRIMONI LITERARI pdf»