LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON)

Descargar LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON) en pdf

Comienza la descarga de LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON) en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON) está en español y completo.

Sinopsis de LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON)

Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable!
Gaudeix de la lectura amb les aventures de la Isadora Moon.
La Isadora Moon és especial perquè és diferent.
La seva mare és unafada, el seu pare unvampiri ella té una miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky.
Ha arribat el dia de «porta la teva mascota a l’escola» i la Isadora vol dur a en Pinky, però la seva cosina Mirabella té una idea millor… Per què no dur un drac? Que podria anar malament?
Amb irresistibles il·lustracions en rosa i negre i una heroïna inigualable, «La Isadora Moon» és una encantadora i divertida sèrie de lectures ideal per joves lectors que volen flors i purpurina, però als que també els hi agrada el món misteriós dels vampirs.

Ver más

HARRIET MUNCASTER

Harriet Muncaster estudió ilustración en Norwich, e ilustración de libros infantiles en la Escuela de Arte de Cambridge. Ha publicado media docena de libros sobre brujas, princesas y, ahora, hadas-vampiro. Vive en Hertforshire, Inglaterra.
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1689
  • Tamaño del archivo: 666KB
  • Descargas totales: 855
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro


«LA ISADORA MOON ES FICA EN UN EMBOLIC (LA ISADORA MOON) pdf»