LA MANDRA

Descargar LA MANDRA en pdf

Comienza la descarga de LA MANDRA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA MANDRA está en español y completo.

Sinopsis de LA MANDRA

L’eficiència, la recerca de la productivitat i la necessitat de competir sembla que ens condueixin a la proscripció de la mandra. Tanmateix, sense mandra i sense les altres passions desordenades no és possible viure una vida plenament humana. Potser la tasca de l’home no consisteix a ascendir sinó a aprendre a conviure amb unes passions que el fan ser qui és.
La mandra és una característica essencial de la naturalesa humana, i el desig de superar-la, també. La mandra revela les nostres autèntiques motivacions, és un instrument de discerniment i pot ser la porta al descans i a la vida contemplativa. La mandra, les ganes de no fer res, ens obren l’espai interior. Però la seva veritable funció és la de vacunar-nos contra una imatge idealitzada de nosaltres mateixos, una imatge de la qual deriven un bon nombre d’obligacions fictícies que no aporten una millora substancial a la nostra vida.
La sèrie «Pecats capitals» pretén oferir una visió fresca i rigorosa de cada «pecat» de la mà de joves assagistes catalans.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1322
  • Tamaño del archivo: 656KB
  • Descargas totales: 896
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Ciencias Humanas

Filosofía

Historia de la filosofía

Ver otros libros de Filosofía

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
72
Editorial:
FRAGMENTA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417796136
Publicado en:
2019
Editado en:
BARCELONA


«LA MANDRA pdf»