LA MEVA CASA AL BOSC

Descargar LA MEVA CASA AL BOSC en pdf

Comienza la descarga de LA MEVA CASA AL BOSC en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA MEVA CASA AL BOSC está en español y completo.

Sinopsis de LA MEVA CASA AL BOSC

En aquest àlbum únic, en format acordió (de quatre metres de llarg!), el protagonista convida al lector a recórrer de la seva mà el camí que porta a la seva llar, una casa al bosc. Per una de les cares del llibre gegant comença el viatge: travessem el poble, creuem el pont, passegem per la riba del riu…
Aquest entusiasta amfitrió ens explica, pas a pas, com arribar a casa seva. Un cop allà, a l’altra cara, deixem les sabates a l’entrada i accedim a les diverses habitacions, dins de les quals hi ha una infinitat de detalls per descobrir.
L’exterior i l’interior de la casa es despleguen en aquest àlbum de gran format amb esplèndides il·lustracions, que connecta els primers lectors amb un relat senzill, que convida a posar-se de peu i llegir jugant.- Un mural sorprenent i delicat, amb una sobrecoberta en la qual es reprodueixen els objectes que els petits han de trobar a les pàgines del llibre.
– Una invitació a passejar, observar la naturalesa, descobrir personatges propers i estimular l’expressió oral dels més petits.
– Un àlbum original, per jugar-hi a tall de cabanya, que ofereix un vocabulari ple de possibilitats per interactuar i conèixer el seu entorn familiar.- Un llibre inspirat en la metodologia Montessori, on en les pàgines de cartró unes precioses il·lustracions de caràcter realista permeten el…
Ver más

LAËTITIA BOURGET

Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1653
  • Tamaño del archivo: 888KB
  • Descargas totales: 993
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 0 a 2 años

Prelectura y preescritura

Ver otros libros de Infantil

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
34
Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788494990403
Publicado en:
2019
Editado en:
ESPAÑA


«LA MEVA CASA AL BOSC pdf»