LA TORTUGA PORUGA I LA SEVA AMIGA ERUGA

Descargar LA TORTUGA PORUGA I LA SEVA AMIGA ERUGA en pdf

Comienza la descarga de LA TORTUGA PORUGA I LA SEVA AMIGA ERUGA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LA TORTUGA PORUGA I LA SEVA AMIGA ERUGA está en español y completo.

Sinopsis de LA TORTUGA PORUGA I LA SEVA AMIGA ERUGA

La tortuga d’aquesta història és terriblement poruga; tant, que ja de molt petita decideix amagar el cap a sota de la closca i no tornar-lo a treure mai més. Per això mai no ha pogut veure les margarides silvestres, ni els peixos del rierol, ni el cel rogent de la posta, ni cap dels animalons que viuen al bosc.
Per sort, però, un bon dia la tortuga poruga es fa amiga d’una petita eruga verda que l’ajuda a viure pel bosc i li explica com és de bonic el món que l’envolta. Però, serà capaç de convèncer-la perquè tregui el cap de sota la closca?
Ver más

CARLES SALA I VILA

Carles Sala i Vila. Va néixer a Girona el 27 de maig de 1974. Va fer de mestre, però des d’un temps ençà es dedica a l’artesania i, sobretot, a escriure històries per a nois i noies. Entre les coses que més l’atrauen destaquen les paraules, les plantes i els pinyols d’alvocat, amb els quals fa penjolls, arracades i clauers. La primavera del 2008 va publicar el primer llibre,»Sóc com sóc»(Barcanova), i poc després el segon,»Flairosa, la bruixa dels sabons»(Segon Premi Barcanova, 2007). Abans d’acabar l’any va sortir el tercer,»Bona nit ,Júlia»(Premi Guillem Cifre de Colonya, 2008; La Galera), i a la tardor del 2009″En Jaumet busca escola»(Barcanova) i»El triomf d’en Polit Bonaveu»(Premi Vaixell de Vapor, 2009; Cruïlla). L’any 2010 va publicar»Tramuntana a la granja»(Premi Barcanova 2009) i»Cornèlius i el rebost d’impossibles»(Premi Josep M. Folch i Torres, 2009; La Galera). Al 2011 va publicar»Xiroi, el meu amic núvol»(La Galera). També ha publicat un parell de contes a la revista»Cavall Fort».
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1363
  • Tamaño del archivo: 1027KB
  • Descargas totales: 797
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro


«LA TORTUGA PORUGA I LA SEVA AMIGA ERUGA pdf»