LES SUPER-RATES D EN BART

Descargar LES SUPER-RATES D EN BART en pdf

Comienza la descarga de LES SUPER-RATES D EN BART en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. LES SUPER-RATES D EN BART está en español y completo.

Sinopsis de LES SÚPER-RATES D EN BART

Aquesta és la història d’en Bart, el nen que va somiar les Súper-Rates, un exèrcit de rosegadors entrenats per millorar la vida de la gent. Però allò que ningú no esperava és que ajudaria a salvar la vida de milers de persones. Gràcies al seu olfacte, les rates d’en Bart detecten mines terrestres per tota l’Àfrica i ajuden a la recerca per combatre malalties com la tuberculosi. Amb el seu amor pels animals, la seva creativitat i perseverança, en Bart ha contribuït a fer un món millor.

La història d’en Bart Weetjens és la d’una persona que, des de molt jove, es va adonar que hi havia coses que no funcionaven bé, i va pensar que potser pogués contribuir a canviar-les. Així que va pensar en una solució, va buscar companys d’equip per dur-la a terme…i va engegar un projecte importantíssim per aconseguir un món millor.Un món millor, la nostra sèrie d’històries inspiradores per aprendre a canviar i millorar el món, pretén aproximar als nens a herois quotidians del present més recent, sovint gairebé anònims. Són tots protagonistes que van tenir una idea genial per millorar el món–les relacions entre persones, o les condicions materials de vida de la gent–i han demostrat a més el talent i la capacitat per posar aquestes idees en pràctica de manera productiva. 

Amb la col·lecció Infantil, des de Vegueta volem …
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1713
  • Tamaño del archivo: 770KB
  • Descargas totales: 581
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
40
Editorial:
VEGUETA EDICIONES
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417137311
Publicado en:
2020
Editado en:
BARCELONA


«LES SUPER-RATES D EN BART pdf»