MIGRANTS

Descargar MIGRANTS en pdf

Comienza la descarga de MIGRANTS en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. MIGRANTS está en español y completo.

Sinopsis de MIGRANTS

L’Organització Internacional de la Migració (OIM) estima que al món hi ha 258 milions d’immigrants, dada que representa quasi un 4 % del total de la humanitat.
El nombre de persones que fugen de la guerra, la persecució i els conflictes va superar els 70 milions de 2018, segons l’últim informe de l’Agència de l’ONU pels Refugiats.
Aquest llibre àlbum sense paraules narra amb imatges d’extraordinària força el viatge d’un grup d’animals que deixen enrere un bosc nocturn mancat de fulles. És la història d’una gran i única migració, un viatge en què se sacrifiquen coses, es deixen enrere éssers estimats, s’han de passar fronteres…Les il·lustracions d’Issa Watanabe narren una situació real, sense eufemismes, que commou al lector amb un relat construït des del quotidià -escenes de la rutina als camps de refugiats o altres imatges sobre migracions que es difonen habitualment als mitjans de comunicació- per provocar la reflexió i, per què no?, promoure l’empatia i la solidaritat.
Aquest àlbum silenciós ofereix en la contraportada les úniques paraules que no s’han d’obviar quan es tracta de debatre sobre la migració forçada de persones: fam, tragèdia, tancament de fronteres, crisi humanitària, drets humans…Un llibre necessari per submergir al lector en un periple d’incertesa, on conviuen la mort i l’esperança de veure co…
Ver más

ISSA WATANABE

Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1562
  • Tamaño del archivo: 713KB
  • Descargas totales: 822
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 0 a 2 años

Prelectura y preescritura

Ver otros libros de Infantil

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
38
Editorial:
LIBROS DEL ZORRO ROJO
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788494990458
Publicado en:
2019
Editado en:
ESPAÑA


«MIGRANTS pdf»