PACK STILTON ANGLES 13

Descargar PACK STILTON ANGLES 13 en pdf

Comienza la descarga de PACK STILTON ANGLES 13 en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. PACK STILTON ANGLES 13 está en español y completo.

Sinopsis de PACK STILTON ANGLES 13

Aprendre anglès serà d?allò més fàcil, paraula de rosegador!Qui és Geronimo Stilton?Com, no em coneixes? El meu nom és Stilton, Geronimo Stilton… i aquí, a Ratalona, a L’Illa dels Ratolins, sóc bastant famós. Vols saber per què? He escrit un munt de llibres divertits, més tendres que el mató, més gustosos que el manxego, més perfumats que el formatge de cabra… són allò que se’n diu llibres amb bigotis! I ara he preparat un curs d’anglès extraràtic, ple de paraules, dibuixos, jocs i cançons. Així aprendre anglès seràd’allò més fàcil, paraula de rosegador!AT THE AIRPORT – A L’AEROPORTEn aquest llibre aniràs amb avió a Ratford, a L’Illa de les Balenes, per trobar-te amb Tea, Benjamí i Pandora. Aprendràs moltes paraules i frases sobre l’aeroport i els viatges aeris. A més a més, coneixeràs Paulina, Pamela, Violet i Nicky, les inseparables amigues de Tea… En anglès, naturalment!AT THE HARBOUR – AL PORTEn aquest llibre l’oncle Espelleringues, expert coneixedor del mar, acompanya Benjamí i Pandora a visitar el port i l’aquari de Ratalona. Amb ells, tu també podràs fer un trajecte agradable amb ferri i descobriràs com es diuen les parts de les embarcacions i els nombres superiors a cent… En anglès, naturalment! 
Ver más

GERONIMO STILTON

Nacido en Ratonia (Isla de los Ratones), Geronimo Stilton es licenciado en Ratología de la Literatura Ratónica y en Filosofía Arqueorratónica Comparada. Desde hace veinte años dirige El Eco del Roedor, el periódico con más difusión de Ratonia.
Ha sido galardonado con el premio Ratitzer por su reportaje El misterio del tesoro desaparecido.
Geronimo obtuvo también el premio Andersen 2001 como personaje del año y uno de sus libros ganó el premio eBook Award 2002 como mejor libro electrónico de literatura juvenil.
En su tiempo libre, Stilton colecciona cortezas de parmesano del Renacimiento, juega al golf, pero sobre todo adora contarle cuentos a su sobrino Benjamín…
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1265
  • Tamaño del archivo: 651KB
  • Descargas totales: 666
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Aprendizaje de idiomas

Ver otros libros de Aprendizaje infantil

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
28
Editorial:
ESTRELLA POLAR
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788499321936
Publicado en:
2011
Editado en:
ES


«PACK STILTON ANGLES 13 pdf»