PETITA O GROSSA, LA MEVA PILOTA

Descargar PETITA O GROSSA, LA MEVA PILOTA en pdf

Comienza la descarga de PETITA O GROSSA, LA MEVA PILOTA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. PETITA O GROSSA, LA MEVA PILOTA está en español y completo.

Sinopsis de PETITA O GROSSA, LA MEVA PILOTA

Un conte interactiu per descobrir els contraris. Al llarg de les seves pàgines haurem d’ajudar un gos i els seus amics a trobar la seva pilota. Per fer-ho, només caldrà estirar les llegüetes i observar atentament com canvien les imatges. Atenció, la pilota vermella pot ser a qualsevol lloc!
Ver más

EMMAN DODD

Ver ficha del autor

petita o grossa, la meva pilota-emman dodd-9788478648184

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1341
  • Tamaño del archivo: 960KB
  • Descargas totales: 738
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Ver otros libros de Infantil

Datos necesarios del libro


«PETITA O GROSSA, LA MEVA PILOTA pdf»