PLUJA O SOL?

Descargar PLUJA O SOL? en pdf

Comienza la descarga de PLUJA O SOL? en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. PLUJA O SOL? está en español y completo.

Sinopsis de PLUJA O SOL?

En Nyic i en Nyac se’ n van a berenar a fora! En Nyac porta la roba adequada tantper si plou com per si fa sol, però en Nyic no sap què posar-se…Aquesta simpàtica història protagonitzada per dos cocodrils amics ajudarà els nens i les nenes a aprendre els canvis del TEMPS ATMOSFÈRIC.I per acompanyar la lectura de la manera més divertida… l’ àlbum és ple de solapesi desplegables per descobrir, jugar i aprendre!
Ver más

CHRISTYAN FOX
Jordi Tomàs (Barcelona, 1971) és antropòleg i escriptor. Ha viscut llargues temporades a l’Àfrica Occidental i ha publicat reculls de narracions, les novel·les Arrels de baobab (2000) i Un cor aixanti (2008), i un llibre escrit amb el senegalès Patrick Lambal sobre l’emigració clandestina africana: El pescador que volia anar al país dels blancs (2012). Ha editat el llibre Secesionismo en África (2010).
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1352
  • Tamaño del archivo: 821KB
  • Descargas totales: 882
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 0 a 2 años

Hábitos emociones y valores

Ver otros libros de Niños

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
18
Editorial:
BRUIXOLA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788499064086
Publicado en:
2017
Editado en:
ES
Traductor:
MARGA G. BORRÀS


«PLUJA O SOL? pdf»