SANT TONI I EL GAT

Descargar SANT TONI I EL GAT en pdf

Comienza la descarga de SANT TONI I EL GAT en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. SANT TONI I EL GAT está en español y completo.

Sinopsis de SANT TONI I EL GAT

A Montnegre un Gat terroritza la població. Els vilatans recorren al gran cavaller Sant Toni.A la vila de Montnegre no estan tranquils, gens tranquils. Un terrible Gat terroritza tothom, ratolins inclosos. Qui els salvarà? Quin cavaller valent podrà enfrontar-se a la bèstia? Potser Sant Toni…I si la llegenda de Sant Jordi i el Drac va ser diferent?

Ver más

ANNA FITE
Anna Fité Salvans(Sabadell, 1958) és periodista, i va començar la seva trajectòria professional col.laborant al Diari de Sabadell, a principis dels anys 80. Però els seus origens com a escriptora són anteriors i se centren bàsicament en el món infantil, ja que durant molts anys va formar part de la Joventut de la Faràndula i allà hi va començar a escriure les seves primeres obres de teatre («Blancaneus i la Reina Vanitosa», 1989;»El Somni del Petit Turquesa», 1992). Més endavant entrà a la Xarxa d´Espectacles per a nois i noies, que en aquell temps encara es deia Moviment Rialles (i que és un col.lectiu dedicat a fer teatre infantil i juvenil, escampat per tot Catalunya), i es va posar en contacte amb els grups que en aquests moments fan producció infantil en aquest pais, fent diverses col.laboracions amb alguns d´ells, com la companyia de pallassos La Puça («Els cavallers del Nas Vermell») , el grup Xirriquiteula («Faules»), o el Ballet Alèxia («El Màgic Traçapoca i tiro perquè em toca»).Juanolo. Segons la seva biografia va néixer al planeta Terra, a mitjans de la segona meitat del segle XX. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i és professor de dibuix a secundària. Fa un metre vuitanta, du ulleres vermelles, té tres fills i és 2n Dan de Taekwondo. Ha il·lustrat per a moltes editorials… i no para de fer-ho.
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1564
  • Tamaño del archivo: 896KB
  • Descargas totales: 827
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro


«SANT TONI I EL GAT pdf»