SI LA MARE DIU BLANC EL PARE DIU NEGRE

Descargar SI LA MARE DIU BLANC EL PARE DIU NEGRE en pdf

Comienza la descarga de SI LA MARE DIU BLANC EL PARE DIU NEGRE en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. SI LA MARE DIU BLANC EL PARE DIU NEGRE está en español y completo.

Sinopsis de SI LA MARE DIU BLANC EL PARE DIU NEGRE

Què passa quan el pare i la mare ja no volen? No em volen a mi? Tinc jo la culpa? Com fer que tornin a estimar-se? Les preguntes i els sentiments del nen davant el divorci dels seus pares poden ser molt variats i el llibre «Si mare diu blanc, el pare diu negre» vol ajudar a pares i nens a abordar-los i fer que el procés sigui més comprensible i lleuger per als petits.

Es tracta d’un conte bellament il · lustrat que mostra l’evolució d’una família, des que els pares eren «nuvis» i s’estimaven molt fins que més tard i ja després de l’arribada dels fills, que eren molt desitjats, comencen a discutir ia discrepar en tot: mare diu blanc i el pare diu negre.

El conte, adreçat als nens petits, mostra clarament la incomprensió dels petits davant aquesta situació i el sentiment de culpabilitat que poden arribar a tenir. Però mare i pare els expliquen que a ells, als fills, sempre els voldran. La història tracta també dels sentiments pels quals els nens passen després de la separació dels seus pares: angoixa, enuig, tristesa …
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1774
  • Tamaño del archivo: 660KB
  • Descargas totales: 732
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 0 a 2 años

Prelectura y preescritura

Ver otros libros de Infantil

Datos necesarios del libro


«SI LA MARE DIU BLANC EL PARE DIU NEGRE pdf»