TRAMUNTANA A LA GRANJA

Descargar TRAMUNTANA A LA GRANJA en pdf

Comienza la descarga de TRAMUNTANA A LA GRANJA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. TRAMUNTANA A LA GRANJA está en español y completo.

Sinopsis de TRAMUNTANA A LA GRANJA

A Sant Airet del Mig tothom està acostumat a les ventades intenses, sobretot en Ramon i la Teresa, els pagesos del mas Repòs. Un bon dia, però, una tramuntanada excepcional els agafa desprevinguts i canvia les veus de tots els animals del mas. I us podeu imaginar un gall que lladra, una truja que renilla, un gos que brama o una gallina que miola? En Ramon i la Teresa ben aviat decideixen buscar una solució al problema. I, per fer-ho, recorren al refrany més conegut de Sant Airet: «El que el vent et portarà, més tard ja s’ho endurà.»
Ver más

CARLES SALA I VILA

Carles Sala i Vila. Va néixer a Girona el 27 de maig de 1974. Va fer de mestre, però des d’un temps ençà es dedica a l’artesania i, sobretot, a escriure històries per a nois i noies. Entre les coses que més l’atrauen destaquen les paraules, les plantes i els pinyols d’alvocat, amb els quals fa penjolls, arracades i clauers. La primavera del 2008 va publicar el primer llibre,»Sóc com sóc»(Barcanova), i poc després el segon,»Flairosa, la bruixa dels sabons»(Segon Premi Barcanova, 2007). Abans d’acabar l’any va sortir el tercer,»Bona nit ,Júlia»(Premi Guillem Cifre de Colonya, 2008; La Galera), i a la tardor del 2009″En Jaumet busca escola»(Barcanova) i»El triomf d’en Polit Bonaveu»(Premi Vaixell de Vapor, 2009; Cruïlla). L’any 2010 va publicar»Tramuntana a la granja»(Premi Barcanova 2009) i»Cornèlius i el rebost d’impossibles»(Premi Josep M. Folch i Torres, 2009; La Galera). Al 2011 va publicar»Xiroi, el meu amic núvol»(La Galera). També ha publicat un parell de contes a la revista»Cavall Fort».
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1329
  • Tamaño del archivo: 599KB
  • Descargas totales: 630
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 6 a 8 años

Literatura de 6 a 8 años

Ver otros libros de Literatura infantil

Datos necesarios del libro


«TRAMUNTANA A LA GRANJA pdf»