TRESORS DE CATALUNYA

Descargar TRESORS DE CATALUNYA en pdf

Comienza la descarga de TRESORS DE CATALUNYA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. TRESORS DE CATALUNYA está en español y completo.

Sinopsis de TRESORS DE CATALUNYA

El nostre patrimoni amaga peces extraordinàries. Aquest llibre ens ajuda a (re)descobrir-les.Tresors de Catalunya ens ofereix un recorregut personal per algunes de les peces més singulars del patrimoni cultural català–troballes arqueològiques, retaules, escultures, pintures, enginys industrials…–, que ens condueix des dels ibers (amb els cranis enclavats del jaciment d’Ullastret) i els artistes romans que van crear la venus de Badalona o el mosaic dels peixos de Tarragona, fins al prototip de la primera moto catalana, passant per espectaculars obres d’art medievals (com el Beatus de la Seu d’Urgell) i inigualables creacions modernistes poc conegudes de Puig i Cadafalch o de Domènech i Montaner.
Aquest és un llibre ple de suggeriments, amb grans fotografies i tota mena de curiositats sorprenents, pensat per esperonar-nos a (re)descobrir peces del patrimoni català amb molta història aldarrere.
Ver más

DANIEL ROMANI

Periodista i escriptor. És coautor d’una guia d’escultures de Barcelona, Barcelona Escultura Guia (1996), de les novel·les Sí? (1998), Desconcert (2001) i Els colors de la memòria (2004, Premi Gran Angular 2004), i dels llibres L’altra Barcelona (2002), Àgora Barcelona (2005) i Catalunya íntima (2006).
Ver ficha del autor

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1343
  • Tamaño del archivo: 626KB
  • Descargas totales: 787
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Guías de viaje

Guías de España

Cataluña

Ver otros libros de Guias de viaje

Datos necesarios del libro
Cantidad de páginas:
208
Editorial:
VIENA EDITORIAL
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788483302910
Publicado en:
2018
Editado en:
ES


«TRESORS DE CATALUNYA pdf»