UN CASTELL DE PRIMERA

Descargar UN CASTELL DE PRIMERA en pdf

Comienza la descarga de UN CASTELL DE PRIMERA en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. UN CASTELL DE PRIMERA está en español y completo.

Sinopsis de UN CASTELL DE PRIMERA

En Jan i el seu amic Bernat es troben a la platja i volen fer un castell de sorra. Quina feinada! Llegeix el conte i mira tot el que necessiten! A la col·lecció Uni, dori trobareu contes del tipus acumulatiu. Aquesta mena de contes, que afavoreixen l’atenció i la memòria, tenen una estructura fixa que es va repetint durant tot el relat: s’acumulen personatges o elements, que s’hi van afegint seguint una fórmula rítmica. En el disseny de les pàgines d’aquesta col·lecció, hi hem previst un espai on apareixen uns cercles amb els objectes de què parla el conte a mesura que es van afegint al relat, i que ajuden a seguir el fil argumental.En Jan i el seu amic Bernat es troben a la platja i volen fer un castell de sorra. Quina feinada! Llegeix el conte i mira tot el que necessiten!

A la col·lecció Uni, dori trobareu contes del tipus acumulatiu. Aquesta mena de contes, que afavoreixen l’atenció i la memòria, tenen una estructura fixa que es va repetint durant tot el relat: s’acumulen personatges o elements, que s’hi van afegint seguint una fórmula rítmica.En el disseny de les pàgines d’aquesta col·lecció, hi hem previst un espai on apareixen uns cercles amb els objectes de què parla el conte a mesura que es van afegint al relat, i que ajuden a seguir el fil argumental.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1339
  • Tamaño del archivo: 676KB
  • Descargas totales: 992
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Infantil

Infantil 0 a 2 años

Prelectura y preescritura

Ver otros libros de Infantil

Datos necesarios del libro


«UN CASTELL DE PRIMERA pdf»