UNA MIRADA A SARRIÀ

Descargar UNA MIRADA A SARRIÀ en pdf

Comienza la descarga de UNA MIRADA A SARRIÀ en EPUB. También disponible en formato PDF. No sabés cómo descargar? Mirá las indicaciones al final de la página. UNA MIRADA A SARRIÀ está en español y completo.

Sinopsis de UNA MIRADA A SARRIÀ

«Una mirada a un barri tranquil que ens recorda que era poble en terra de vents, convents, torres i torrents». Res millor que les pròpies paraules de l´autora d´aquest recorregut pel barri de Sarrià, la pintora Mireia Zantop, per endinsar-se en aquest nou volum de la col·lecció «Carnet de Voyage / Quaderns de viatge».
La mirada de Mireia Zantop és propera: coneixem a les botigueres, als artistes, als infants, a les persones de Sarrià. Però també ens aproxima a les seves vivències: passejar, conversar, observar o. fins i tot. respirar. Tot amb un traç molt amorós que converteix aquest «quadern de viatge» en una experiència molt íntima que ens desperta la motivació per conèixer els carrers, places, parcs i la gent de Sarrià.
I com passa en tots els títols d´aquesta col·lecció, el llibre es converteix en una obra d´art. Dibuixos inèdits que sorgeixen de les mans d´artistes, que deixen pel llegat de la ciutat un retrat únic dels barris de Barcelona.
Una mirada a Sarrià és el novè volum de la col·lecció en la qual diferents il·lustradors dibuixen els barris de la ciutat. Una col·lecció que ja ha recorregut L´Eixample, Poble-Sec Montjuïc. Sants, Gràcia. Horta. Les Corts, el Barri Gòtic i El Born.
Ver más

Características de la descarga:

  • Visitas a este título: 1484
  • Tamaño del archivo: 799KB
  • Descargas totales: 717
  • Extensiones: pdf – epub – otras

Temáticas:

Guías de viaje

Guías de España

Cataluña

Ver otros libros de Guias de viaje

Datos necesarios del libro


«UNA MIRADA A SARRIÀ pdf»